O nama

Pomažemo poduzećima identificirati i realizirati najpovoljnije financiranje za vaše poduzeće bilo da širite poslovanje ili pokrećete poslovanje.

Izrađujemo poslovne planove, investicijske studija i studije izvodljivosti za različite vrste financiranja kod poslovnih banaka, HBOR-a, HAMAG-BICRO-a i Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva.

kontaktirajte nas

Obratite nam se za cjelovitu uslugu realizacije najpovoljnijeg financiranja vašeg poduzeća/projekta sa najpovoljnijim troškovima za vas.

Tomislav Bosak, vlasnik i osnivač obrta za savjetovanje Poslovni plan je financijski stručnjak sa 20-godišnjim radnim iskustvom u području financija. Radio je na financijskim pozicijama u Zagrebačkoj, Erste i Addiko banci te u Hrvatskom Telekomu. Tijekom rada na poslovima riznice, kreditiranja i rizika radio je na mnogim investicijskim i infrastrukturnim projektima te na projektu Svjetske banke. Specijalizirao se posebno u područjima financijske i ekonomske analize te analize rizika. Član je Algebrine Alumni zajednice voditelja EU projekata.

„Promašiš 100 % udaraca na gol koje nikad nisi pokušao pucati“ Wayne Gretzky

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.