Business Coaching

Usluga poslovnog coachinga pruža stručnu podršku i mentorstvo poduzetnicima i menadžerima kako bi unaprijedili svoje poslovne vještine i postigli bolje rezultate. Kroz individualne sesije i savjetovanja, coaching pomaže u razvoju liderstva, postavljanju ciljeva te učinkovitijem upravljanju timovima i poslovanjem.

Kao poduzetnik ili menadžer često se susrećemo s izazovima koji nadilaze naša znanja i vještine koje imamo u tom trenutku. Obično se tada educiramo kako bi povećali svoje znanje i vještine i pritom gubimo fokus na jednu ključnu stvar u našem uspjehu, a to je naša osobnost. Naša osobnost ima veliki utjecaj koliku koncentraciju i fokus imamo dok rješavamo izazove i o tome ovisi naša kvaliteta izvedbe. Sa lošijom koncentracijom i fokusom nekada mi možemo uspješno riješiti izazove, ali pitanje je kolika je cijena izražena u našem vremenu i zdravlju.

Vrlo uspješni poduzetnici poput Elona Muska ili Mate Rimca imaju set znanja i vještina koji svi mi možemo naučiti uz odgovarajuću edukaciju, ono što ih izdvaja je upravo njihova osobnost. Radom na vlastitoj osobnosti poboljšavamo koncentraciju i fokus, a time i svoju izvedbu te proširujemo svoju perspektivu uočavajući bolje prilike iz našeg okruženja. Razvojem osobnosti poboljšavamo rezultate u poslovnom i privatnom životu i bolje razumijemo sebe i druge.

Ako se osjećate da ste zapeli i da ne možete naprijed bez nekog logičkog razloga vrlo je moguće da trebate raditi na svojoj osobnosti. Tomislav je licencirani hipnocoach za područja Business i Life i rado će pomoći u vašem osobnom rastu.

Kontaktirajte nas za besplatne uvodne konzultacije u kojima možete iz prve ruke osjetiti prednosti Business Coachinga.

SAZNAJTE VIŠE

Pošaljite upit

Uz naše usluge izrade poslovnog plana, investicijske studije i studije izvodljivosti, dobijete i besplatnu uslugu poslovnog savjetovanja za vaše poduzeće/projekt.