Izrada poslovnog plana za HBOR/HAMAG kredite

Pružamo cjelovitu uslugu realizacije najpovoljnijeg financiranja vašeg poduzeća/projekta kod HBOR-a, HAMAG-BICRO-a, poslovnih banaka, i Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva.

$

Analiza i odabir opcije financiranja

Identificiramo i pomažemo vam u odabiru najpovoljnije opcije financiranja.

$

Izrada poslovnog plana / investicijske studije / studije izvodljivosti

Sukladno uvjetima i standardima programa/ natječaja.

$

Popunjavanje sve prateće dokumentacije

Npr. zahtjev za zajam, zahtjev za jamstvo, A/B obrazac, izjave, upitnici, tablice i ostalo).

$

Komunikacija

Sa financijskim institucijama/ provedbenim tijelima u fazi ocjenjivanja prijave.

Poslovni plan se obično izrađuje za potrebe malih i srednjih tvrtki, te fizičkih osoba koje kreću u poslovni poduhvat za manje složene projekte do iznosa investicije do 200.000 EUR po HBOR metodologiji (iznos varira ovisno o zahtjevima financijske institucije).

Poslovni plan treba dati odgovore o isplativosti i održivosti poslovnog poduhvata i u prvom redu služi poduzetnicima za ocjenu investicije te kao sredstvo komunikacije sa privatnim ili javnim investitorima kao što su banke, venture kapitalisti ili potencijalni poslovni partneri.

Uz poslovni plan dobijete i besplatnu uslugu poslovnog savjetovanja za vaše poduzeće/projekt. Obratite nam se za konzultacije i preliminarnu provjeru projekta

SAZNAJTE VIŠE

Pošaljite upit

Uz naše usluge izrade poslovnog plana, investicijske studije i studije izvodljivosti, dobijete i besplatnu uslugu poslovnog savjetovanja za vaše poduzeće/projekt.