Uvjeti korištenja

Korištenje naše web stranice podliježe sljedećim uvjetima:

 

Prihvaćanje uvjeta
Pristupanjem i korištenjem naše web stranice prihvaćate ove Uvjete korištenja u cijelosti. Ako se ne slažete s bilo kojim dijelom ovih uvjeta, molimo vas da ne koristite našu web stranicu.

 

Intelektualno vlasništvo
Sva intelektualna vlasništva u vezi s našom web stranicom i njenim sadržajem pripadaju nama ili su licencirana nama. Ne smijete reproducirati, distribuirati, kopirati ili na drugi način koristiti materijale s naše web stranice bez naše prethodne pismene suglasnosti.

 

Odricanje od odgovornosti
Naša web stranica pruža informacije samo u informativne svrhe. Ne dajemo nikakva jamstva u vezi s točnošću, potpunosti ili pouzdanošću informacija na našoj web stranici. Korištenje informacija s naše web stranice je isključivo na vaš vlastiti rizik.

 

Poveznice na treće strane
Naša web stranica može sadržavati poveznice na web stranice trećih strana koje nisu pod našom kontrolom ili odgovornošću. Ne preuzimamo odgovornost za sadržaj ili prakse privatnosti tih web stranica. Preporučujemo vam da pročitate pravila privatnosti i uvjete korištenja svake web stranice koju posjetite.

 

Promjene uvjeta
Zadržavamo pravo izmjene ovih Uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku. Ažurirane uvjete objavit ćemo na našoj web stranici, a vaše daljnje korištenje naše web stranice smatrat će se prihvaćanjem izmijenjenih uvjeta.